Keen Go Ranger 4K Vildtkamera m. solpanel

Antal
For dette produkt er minimumsbestilling 1 STK, maksimumbestilling STK
Totalpris 3.295,00 kr.
Om produktet
Varenummer: 1766893

Keen Go Ranger 4G Live Cam - inkl. solpanel og SD-kort

Keen Go Ranger er Reolinks opdatering af det super populære Keen Live Kamera. Med Go Ranger får du stadig alle de lækre funktioner man kender som lynhurtige notifikationer, gratis app og selvfølgelig muligheden for at se live levende billeder direkte fra kameraet, så du kan se, hvad der foregår foran kameraet netop nu.

Derudover får du med denne nyeste version også:

•                                 4K 8MP Ultra HD

•                                 Dyredetektion & Genkendelse

•                                 Opgraderet Batteri/Solcelle-Power

•                                 Usynlig blitz (940nm)

•                                 360° synsfelt og pan-tilt-funktionalitet

Live-kameraet fra Keen er fremstillet med den nyeste teknologi inden for datapakning af videoer, så de let og hurtigt kan sendes via mobilnetværket.
Dette gør, at der kan være op til 4 forskellige personer/enheder på samtidigt (ved fuld dækning).

Du tilgår kameraet via den gratis app, og så snart kameraet registrerer aktivitet, får du levende billeder direkte til din telefon eller tablet via appen. Keen kameraet gemmer også videoerne på det medfølgende SD-kort (hukommelseskort)

4K 8MP Ultra HD sikre at videoen kan sendes i 3 forskellige opløsninger. I højeste opløsning, får du meget skarpe billeder, også når du zoomer, så du kan se selv små detaljer. 

Dyredetektion & Genkendelse er en væsentlig opgradering af Go Ranger PT, der kan genkende en lang række vildtarter fra andre objekter, udover at det kan registrere mennesker og køretøjer. Det vil blive udløst til at tage snapshots og sende notifikationer inden for 0,5 sekunder, så du altid holdes informeret om, hvad der foregår.

Opgraderet Batteri/Solcelle-Power giver dig endnu mere strøm og med det opgraderede 6W solpanel, vil du kun i sjældnere tilfælde opleve at kameraet har brug for lidt ekstra hjælp til at forblive live_**.**_

Usynlig blitz på 940nm giver skarpe natbilleder uden at forstyrre dyrene. Kameraet har krystalklart nattesyn takket være F1.6 stor blænde og ægte 940 nm helt usynlige infrarøde LED blitz, der er specielt designet til vildtobservation, da den er usynlige om natten og derfor ikke forstyrrer dyrene.

360° synsfelt og pan-tilt-funktionalitet

Med 355° pan og 90° tilt kan kameraet nemt og fleksibelt rotere, og du kan overvåge store områder, og være sikker på, at der ikke er noget, der undgår din opmærksomhed. Den store pan-tilt radius giver dig også mulighed for at følge og filme objekter via LIVE-funktionen i appen, og så er der ingen steder at gemme sig.

Du kan også via appen se livevideo, styre kameraet, se optagede sekvenser/videoer, ændre indstillinger og dele kameraet med andre, så de også kan følge med live. 

Om natten filmer kameraet med hjælp fra helt usynlige blitz (940nm) i super kvalitet op til 15 meter væk. Med hele 16x forstørrelse kan du zoome og se selv de mindste detaljer på dit objekt. 

Kameraet drives at batterier, der lades op via det medfølgende 6W solpanel. 

Keen kameraet er ideelt til overvågning, hvor der ikke er wifi-dækning, og er derfor perfekt til f.eks. hestefolden, indkørsel, jagten eller brændstoftanken.

NB
I lav opløsning kan et dataabonnement på 1 gb pr måned være nok, og kameraet kan tilgås fra flere enheder. Tilgås det ofte eller streames der i højeste opløsning, bør abonnementet være større. Vær opmærksom på, at i vintermånederne kan det være nødvendigt, at lade kameraet ud over det som solpanelet leverer af strøm. 
Solpanellet skal monteres pegende mod Syd og med frit udsyn til direkte sollys.

Dette vildt- og overvågningskamera kræver et simkort (datadelingskort) for at kunne sende billeder og video til en gratis app på din tablet eller telefon. Med Keen kameraet får du derfor besked med det samme, der er bevægelse foran kameraet. I Land & Fritid anbefaler vi et dataabonnement fra Greentel, som du kan købe i vores butikker eller hos Greentel.


Læs mere Læs mindre